Meniul QR Smart

Meniu digital fără App

Oferă o experiență uimitoare și sigură clienților tăi cu un meniu ușor de utilizat, fără contact.

Trebuie doar să te înregistrezi pe xcashmenu pentru a obține codul QR și vei avea acces instantaneu la meniul tău digital, fără contact.

Meniu QR

Setează-ți codul QR pe masă pentru ca oaspeții tăi să-l scaneze.

Află mai mult

Meniu tabletă

Incorporează meniul digital fără contact în afacerea ta.

Află mai mult

Comenzi și livrarea alimentelor

Ai propria ta platformă de livrare online, nu este necesară o terță parte.

Află mai mult

Sisteme POS mobile

Oferă oaspeților opțiunea de plăți rapide online.

Află mai mult

Meniu rapid și fiabil pentru tablete

Disponibil atât pe Android, cât și pe iOS

Descarcă aplicația și încărcă întregul meniu pe o platformă digitală fără contact, care îți va păstra în siguranță atât personalul, cât și oaspeții și vei putea face schimbări rapide cu un efort minim.

Comenzi și livrarea
alimentelor

Comenzi interne și de luat masa

Elimină nevoia de a te baza pe orice terță parte și oferă-le oaspeților și clienților un sistem de livrare care se află pe deplin în controlul și preferințele tale.

POS mobil Sisteme și Software

Integrări, plăți și multe altele

Oferim integrare completă cu sistemele POS și software-ul care îți asigură o tranzacție sigură atât pentru tine, cât și pentru clienții tăi, precum și siguranță pentru personalul și oaspeții tăi.

Securitate

Cu securitate de vârf pentru a preveni rambursările sau furtul de identitate. Securitatea este cea mai importantă caracteristică a noastră.

Interfață ușoară de utilizat

Interfața de utilizare este intuitivă și îți va facilita crearea meniului, precum și integrarea unui sistem POS pentru a face plata mult mai rapidă.

Integrare personalizată

Simplificați contabilitatea și gestionarea stocurilor restaurantului cu integrările noastre personalizate cu terți.

Mod offline

Uneori, conexiunea la internet ar putea eșua, dar acest lucru nu vă va deraia deloc afacerea, nici măcar pentru o secundă.

Este ceea ce ai nevoie să fie

Răsfoiește. Comandă. Plătește.

xcashmenu poate fi utilizat în mai multe moduri diferite. Este alegerea ta cum intenționezi să îl utilizați.

Meniu digital

Scanează codul QR

Vezi meniul

Platformă de comenzi

Scanează codul QR

Vezi meniul

Cheamă chelnerul

Comandați din meniu

Platformă de plăți

Scanează codul QR

Vezi meniul

Cheamă chelnerul

Comandați din meniu

Plătește direct online

De ce să ne alegi?

Păstrează clienții în siguranță

Vrei ca oaspeții tăi să fie în siguranță, la fel și noi. Cu xcashmenu, aceștia pot păstra la minim contactul cu meniurile fizice și personalul. Comanda și plata pot fi gestionate direct prin telefonul lor.

Accelerează serviciile oferite

Un meniu digital le permite oaspeților să răsfoiască rapid, să filtreze și să aleagă articole și oferă personalului tău cea mai bună experiență fără erori, chiar și în timpul orelor aglomerate.

Obține informații și feedback-ul oaspeților

Cu xcashmenu, poți permite oaspeților să ofere feedback și recenzii despre restaurantul, cafeneaua și barul tău, sau chiar membrii personalului sau mâncăruri și băuturi. Aflați preferințele și ajustează-le pentru a le oferi cea mai bună experiență posibilă.

Crește vânzările

Arătă imagini frumoase și apetisante ale platourilor tale delicioase, care le vor atrage instantaneu atenția și apetitul.

Multiple limbi

Meniul tău este disponibil în mai multe limbi pentru acces ușor. Prezentă-le selecția și marca ta dincolo de orice bariere.

Rămâi ECO

Cu o imprimare minimă necesară, xcashmenu este un mod eficient de a fi prietenos cu mediul. Nu este nevoie să reimprimeți meniurile. Totul este digital.

Garantarea eficienței

Permite oaspeților să scaneze rapid, să facă alegerile lor și să plaseze comanda înainte ca chelnerii să ajungă chiar la masă.

Ce spun clienții noștri

Află direct de la clienții noștri cum xcashmenu le-a ajutat afacerea.

  • “Este foarte ușor de folosit când avem nevoie de schimbări în meniu sau avem produse care nu sunt valabile. Pe timpul pandemiei, mulți dintre noi am învățat ce înseamnă să păstrăm distanța socială și să continuăm să ne desfășurăm activitatea cu contact limitat. Trebuie să ne asigurăm că angajații și clienții noștri sunt în siguranță. Recomand cu căldură!”

    Bogdan Irimia
    xcashmenu Clasic

  • “xCashMenu face totul mai ușor și o recomand oricărui patron de restaurant care a trecut prin haosul orelor de vârf! Angajaților le este mai ușor să se organizeze și să treacă prin comenzi mai rapid și fără greșeli. Deasemenea, m-a ajutat să înțeleg mai bine gusturile clienților mei și să ajustez meniul. Este foarte folositor pentru local, să înțelegi ce funcționează și ce nu.”

    Teodora Dascălu
    xcashmenu Clasic

Crează-ți meniul fără contact

Creează-ți un cont xcashmenu

Contactează-ne